Loading...

Tiemen is opgericht door Suzanne Mijnheer om samenwerken in organisaties leuker en beter te maken. Suzanne werkt samen met teamcoaches, trainers en acteurs om voor iedere vraag de juiste aanpak te kunnen bieden.

Beter samenwerken
Over Suzanne Mijnheer

Als kind wilde ik zwarte piet worden. Mijn daarop volgende ambitie was circusartiest. Eenmaal volwassen werkte ik als organisatieadviseur en als acteur. Totdat ik tijdens een repetitie opeens begreep dat bij het maken van een voorstelling maximaal wordt samengewerkt en dat organisaties daarvan kunnen leren. Vanaf dat moment viel alles op zijn plek. Nu zet ik spel in als middel om organisaties te helpen en ben ik een speelse teamcoach. Met impact

Suzanne Mijnheer

Ik help teams in organisaties een hoger niveau van samenwerking te bereiken. Problemen die productieve samenwerking in de weg staan, los ik met het team op. Of het nu een tijdelijk team is of een team dat al langer samenwerkt, ik laat ze schitteren. Ik zorg ervoor dat mensen in beweging komen. Stappen zetten. Iets doen en daarvan leren. Teams die ik coach hebben meer energie en worden succesvoller en wendbaarder. Daarmee dragen ze makkelijker hun steentje bij aan de veranderende eisen van hun organisatie.

Wat breng ik mee?